pagebanner

Blog Detail

Forklara en belagenhet nar ni upplevde att din partner

Forklara en belagenhet nar ni upplevde att din partner

Varenda samt ett itu oss sarar e stig saken da vi age foralskad. Ingen befinner si sa fullstandig att vi kan kringga att hamna inom sadana situationer. Det vasentligaste befinner si, hurda vi na malet aterstalla det som skett. Malsattningen for avsnittet ar att mildra varann att underhalla situationer, darbort den forsona inneha sarat den andra.

Var sajt atersander videor av YouTube. N kan se nago video blott ifall n age godkant reklamkakor. Du kan acklimatisera ditt samtycke mo kakor pa sidan stav forvaltning bruten kakor; den oppnar sig genom denna band. Mitt villi sidan valjer du forma godkannandet samt inom vyn som oppnar sig kruxar du forut Reklamkakor. Klicka darpa villig Tillat valda kakor. Las mer ifall var bruk i sporja om kakor samt forsavitt hur uppgifter som var post samlar in sands vidare.

Ingen befinner si odla fullkomlig att de skulle vet kringga sadana situationer. Det vasentliga befinner sig hur vi kan anvanda lage nar vi sarat nagon.

Ibland kan sadant sasom kungen ytan verkar foga fororatta en annan. Nago sarande handelse skadar ideligen den forsakra emotionella parrelationen alternativ kanslan itu att finnas enastaende samt vardefull.

Forsavit kar blir inte me sin partners hjalp samt deltagand inom en lage dar hane hade behovt sin partner allra mest, kan det bearbeta forhallandet nedanfor ett lang epok. Upplevelsen fran utav att hava blivit kvarlamnad och sviken i relationen kan betraktas saso en sar eller ett trauma ino parforhallandet. Tiden laker inte dessa sar. Att mekaniskt vadja 100 gratis grekisk datingsida om forlatelse alternativt forlata racker icke for att rekonstruera fortroendet och trygghetskanslan.

Sar i relationen astadkommer att saken dar som kanner sig ledsen blir villig sin post. Karl borjar greppa distan a sin partner darfor att forskansa jag: ”jag kommer aldrig mer att vasna mig krankas villig dett sattet!”. Situationer saso upplevs som sarande och saso ej skots om leder till att paret fjarmas fran varandra, skapar tvist sam destruktivitet ino partnernas koordinering.

Det basta sattet att laka dessa sar befinner sig att aterskapa samhorigheten till sin partner. Nar hane kommit fram mo hurda man kan kurera saren i parforhallandet, na malet herre skapa en starkare forhalland som befinner sig lyckligare kungen lang sikt.

Vi sarar allihopa emellanat de dar vi alskar mest

  • Den som blivit ledsen maste ringa manifestera sin pina och tryta emotione kring det saso hant samt va som kannats sarande.
  • Saken dar sasom sarat amna vara mental har och lyssna. Han eller hon amna liv sig in ino hur otack situationen inneha varit stav den andra.
  • Saken dar saso blivit ledsen berattar utan att skuldbelagga alternativ forlora kontrollen hur sa saso kandes allra varst i den fornedrande situationen. Baksida av underben gjorde ont, va var skrammande och sarande ino lage?
  • Saken dar som sarat begripe det har sam kan bedj forsavit ursakt. Han alternativt hon kan leva sig in ino den sarades upplevelse; ”jag befinner si ledsen att mig sarade dig”. Han alternativt hon tar gallande sig ansvaret sta laget samt undviker ick eller bortforklarar icke det som hant.
  • Saken dar saso blivit sarad vagar lita pa sin partner ater och tors bedj forsavitt det han/hon behover.
  • Den som sarat kan svara gallande den sarades behov. Saken dar saso sarat kan ocksa framover agera kungen ett fortroendeingivande fason och donera trost.

Att ursakt den saso sarat dej

Hitta en beharskad tidrymd sam position att handla uppgiften. Astadkommer uppgiften odla att vardera partnern inom svang sam struktur intar rollen bade av saken dar som blivit stott och saken dar sasom sarat.

OBS! Om d annu icke klarar utav att administrera situationer darborta saken da forena i relationen blivit ledsen, inte med att brak sam beskylla varandra, avbryt uppgiften.

  1. sarade dej odl att ni hade svarare annu for att fortroende villi din partner alternativt berora de saker. Det befinner sig svart att hantera stora samt vaga amnen inom saken dar narvarande uppgiften. Eftersom befinner sig det bra att vara odl noga sasom genomforbart ino sin signalement. Prov beratta odl klargjort saso genomforbart sta din partner ifall dina kanslor utav att bli sarad.
  2. Om ni inneha rollen saso den saso sarat sin partner amna n forsoka lyssna empatiskt sam erhalla nago explicit fotografi bruten baksida av underben den andra kanner. N kan hantera nedandstaende fragor sasom handrackning: ”Hur upplevde ni situationen? Vad skulle ni tillverka behovt? Underben skulle du hava onskat att mig skulle hava forstatt?” Prov darpa besiktiga dina egna reaktioner arli samt fritt. Ansat bidra din partner att inse hurdan din egen gensva uppstod inom laget. Narvarand befinner si det inte meningen att du skal beskydda ditt upptradande. Prov besta latt odl att du icke borjar vasna forklarande eller forminskar din partners upplevelse bruten att hava blivit stott. A andra sidan ar det din mission att mildra din partner att begripa ditt uppforande i situationen. Emedan hjalper n aven din partner att ana ditt upptradande ino framtiden.
  3. Forsavitt du endast kan odl skall n intal din partner forsavit att ni tar gallande allvar den smarta du fororsakat. Bedj forsavitt forlatels villi ett takti som kanns naturlig forut de. Redogora forsavit de kanslor som handelsen vacker hos dej. De flesta bruten oss kanner bekymmer och ganska skam, nar vi hor att vi ager sarat en vi alskar. Forsavitt det befinner si komplicerat forut dig att be om forlatelse skal n begrunda villig saken dar har svarigheten sam meddela ifall saken da for din partner.

Forsavit d icke ager haft situationer saso sarat nagondera, grubbla slut hurda d stoder varandra att bruka do situationer sasom kanhanda kan bilda inom framtiden.

tags

Leave A Comment