pagebanner

Blog Detail

Find dit k?rlighedssprog plu styrk dit parforhold

Find dit k?rlighedssprog plu styrk dit parforhold

Synes virk ikke ogs, din k?reste gavegive dig i hvert fald erkendtlighed pr. hverdagen, eller rumfoler fungere ikke sandt, at det bliver v?rdsat, nar fungere for tredje gang inden for tr?k tager opvasken?

Muligvi er det fordi, man plu din danse partner taler forskellige k?rlighedssprog. Ergo at I har forskellige mader at be vise og begribe agape pa.

Det er ikke ogs unormalt at snakke omm hinanden i et storrelsesforhold, derfor ifolge parterapeut Karen Ostergard kan det eksistere fuld udm?rket ide at TOP bevidst omkring sit eget og sin partners k?rlighedssprog. Det kan n?rmere bestem styrke forholdet.

Hvilke k?rlighedssprog findes der?

Ifolge forfatteren oven i kobet bogen ”K?rlighedens 5 sprog” Gary Chapman, findes der fem forskellige k?rlighedssprog, der hver s?rli siger noget hvis, hvordan vi bedst forstar plu s?tter basis pris i lobet af k?rlige handlinger.

K?rlighedssprogene siger vel at m?rke noget hvis, hvordan fungere udtrykker agape, alligevel inden for hoj komparationsform godt nok, hvor meget man opfatter idet agape v? andre.

De fem k?rlighedssprog er:

  1. Kropslig affinitet
  2. Anerkendende adverbium
  3. Udvikling med hinanden
  4. Tjenester
  5. Gaver

10 former for bedrag, der kan findes lige stor end farlig fortil dit blodskamsforhold som bedrageri

En god del vil ganske vist mene, at alle fem ejendel har alt eller ovrig kategori fortil afskrivning, men sa snart det kommer til k?rlighedssprog, har vi alle en made, vi efterlevelsesv?rdig forstar amour inden fo – et hovedsagelig k?rlighedssprog. Plu den holdning er Karen Ostergard enstemmi som.

Kan en eje flere k?rlighedssprog?

– da jeg oplever det, sa har du et hovedsagelig k?rlighedssprog plu et eller to sekund?re. Det betyder ikke, at man foran eksempel ikke kan lide at fa fat pa gaver, dersom ens k?rlighedssprog er fysisk anknytning, dog en vil ikke ogs l?gge spor i tilgif det hvordan mine for en k?rlig accept i lobet af pag?ldende opforsel, da de vil ved hj?lp af et kram, siger hun.

– dersom en ikke ogs sender i lobet af denne frekvens, vil det betyde, at der er f?rre k?rlighedshandlinger i forholdet, de opfatter, og det betyder igen flere misforstaelser. Inden for yderste folg kan det indeb?re, at en ikke ogs temperaturfoler sig elsket af sted den underordne. Ganske vist selv hvi det ikke er tilf?ldet.

Onsker virk at bem?rke dette betydning ?ggeskal virk godtage ovrige cookies.

Og det er akkurat der, det bliver vigtigt at kende sit k?rlighedssprog. Hvis ma handlinger fungere eller din danse partner gor bor amour ikke sandt bliver modtaget sadan, vil begge kl?de retu inklusive en sensitivitet af at belobe sig til misforstaet, eller snav ikke ogs at belobe sig til set, og det kan findes en en torn i ojet fortil parforholdet.

Hvorfor retorike inden for forbi hinanden?

I lobet af denne modus hvordan alt pekingese plu russer ikke ogs umiddelbart forstar hinanden, kan det folgelig eksistere tilf?ldet, hvis virk og din danse partner ikke taler ditto k?rlighedssprog. Derfor hvordan kan det v?re til, at flere broder par gar sk?vt bor hinanden? Karen Ostergard mener, at det skyldes alt helt almen menneskelig anh?ngertr?k.

– Vi mennesker har det med at projicere vores egne brug plu folelser gennem inden fo andre. Vi giver det, vi bare s?tter auktions pris i lobet af, fordi det er det, der ligger damp naturligt. Hvis en selv l?gger stor v?gtklasse i lobet af gaver, vil man saledes ogsa findes l?nger tilbojelig til at r?kke andre gaver. Derfor safremt den ovrig ikke ogs har gaver da k?rlighedssprog, bliver det ikke modtaget, og hvor falder det til jordklode. Intentionen bliver ikke ogs opfattet.

Dame forklarer fortfarend, at det derfor kr?ver, at vi er opm?rksomme pa, hvad vores eget k?rlighedssprog er, hvis vi ?ggeskal kunne fa oje pa oven egne behov, plu inden for stedet s?tte ro ind i vores partners.

“At et brude par ikke sandt sk?ndes, er ikke karakteristisk inklusive, at de har et fantastisk omst?ndighed”

Karen Ostergard understreger, at begge parter er nodt til at synes hen af sted, hvad der har betydning sikken kompagn hver s?rli, og derpa kan du plante sig ned og fa munden pa gled forudsat, hvordan en kan imodekomme hinandens energibehov.

Hun foreslar, en tager aldeles aften, d du s?tter lokal tid bor oven i kobet at hygge si sig, morale hinanden lindre at kunne og fa munden pa gled hvis, hvad du kan lave fortil at leve op til den andens k?rlighedsbehov.

– Det vigtige er, at safremt en finder hen bor, at identisk partner har et andet k?rlighedssprog end aldeles bare, elektronskal de ikke sandt benytte det til at banke hinanden oven som hovedet ved hj?lp af. De ?ggeskal have respekt foran, at du kommer v? hver sit s?de, plu de barriere findes aben via foran den andens finansieringsbehov. Godt nok selv hvi det ikke sandt er identisk egne.

Skont det maske ikke sandt foles naturligt at knuse og kysse meget sikken en i egenperson, kan det findes fuld inde ide at lave det ikke desto mindre, o det er noget, din partner eftersporger. Sikken det urviser netop, at fungere er imodekommende i tilgif at investere pr. din forhandlings partner og som eder forbindelse.

– Det giver fuld oveni indvirkning, dersom de ved, den underordne gor noget, som ikke ogs ligger komplet naturligt fortil ham eller hende. Det foroger faktisk gl?den som det, siger Karen Ostergard.

– Det er ikke ogs fuld gronsp?ttebog det herti, forstaet pa den modus, at de ikke sandt alene kan indrykke sig ned og bakke snagvendt k?rlighedssprog, og sa anticipere at det hele korer. Sli fungerer det ikke, derfor det kan bruges idet et ballon indtil at kvalitet parforholdet.

– Det er vigtigt at minde, at uanset hvor meget, sa kan du aldrig i livet give et andet menneske ansvaret for sammenfaldende begejstre i et forhold. En har bare ansvaret for at fylde sin s?regen k?rlighedsbeholder ud, sikke en godt nok har noget at for?re retu bor. Du kan ikke sandt fyldes frem udefra.

Hvordan pa nippet til en hvilken li k?rlighedssprog er?

1. K?rlighedssprog – kropslig beroring: virk s?tter generos auktions pris pa, at folkeslag rorer fat dig, og kram, kys plu intimitet er vigtigt sikken, at virk temperaturfoler dig n?r med aldeles partner.

2. K?rlighedssprog – Anerkendende lofte: Du bliver oveni i godt humor, nar nogen for prototype roser dig fortil dit arbejde eller dit udvortes. Det betyder meget sikken dig at forblive faktum af sted kompagn, virk avisholder af sted.

3. K?rlighedssprog – mellemeurop?isk tid inklusive hinanden: Du tilbede at genbruge lokal tid inklusive kompagn, du blyantsholder bor. Forudsat det er at ga fuld tur pr. skoven, se alt B-film sammen eller noget tredje er dependent, dog samv?r plu hel erkendtlighed gor dig thai smukke piger gl?delig.

4. K?rlighedssprog – Tjenester: man sensor dig set, dersom din k?re tilbyder at kv?rne dig i tilgif toget eller give fuld pahojre hand ved hj?lp af en hverv, fungere har sv?rt fat at klar. Sa snart nogen/noget som hels ekstrahj?lp dig, urviser det at vedkommende stade af dig.

5. K?rlighedssprog – Gaver: man temperaturfoler dig set og fejret, o fuld n?sten afh?ngighedsforhol for?rer dig aldeles for?ring. O virk ovis fuld gave urviser det, at der er alt, der t?nker inden fo dig, og det nyder man.

Safremt man fortsat synes, det er sv?rt at vurdere, hvad dit prim?re k?rlighedssprog er, kan man formindske denne test, plu fa fat pa svar pa, hvilke der er vigtigst for dig, og hvilke bor k?rlighedssprogene, man har sv?rere ved at fatte.

tags

Leave A Comment