pagebanner

Blog Detail

Freja markte straxt att det ar en klar favor att besta dam om man soker sallskap

Freja markte straxt att det ar en klar favor att besta dam om man soker sallskap

47-ariga Freja blev bekant med dejtingapparna pro ett par ar sedan efter att hon skilt sig fran sin man. Hon testade manga, men blev over kungen Tinder eftersom hon markte att det ar dar de allra flesta finns.

– Det ar enbart att svajpa hoger sa far man en match, gallande de tre forsta timmarna hade sjalv fatt kvar hundra lajks. Tinder ar definitivt kvinnornas marknad, men sjalv skulle prata att den ej ar i synnerhet lukrativ.

Med det menar hon att urvalet fran intressanta man i 40–50-arsaldern som ar genuint intresserade av henne som individ ar mycket begransat.

Man amna besta hedersam och uppriktigt och informera vad man ar ute efter

Foljaktligen ar hon ganska krasen da hon svajpar genom hundratals profiler fran man som poserar med motorcyklar, fiskar, batar, bilar och andra pryl som de antagande att imponerar gallande kvinnor, men sa funkar det inte, sager Freja.

– Ar man minsann allvar ute for att hitta en partner sa kan man gott grubbla gallande hurudant intryck man vill bidra och lagga ner lite tid gallande att se attraherande och proper ut. Saledes svajpar jag hoger gallande endast cirka tvenne procent av mannen och pratar med varenda tionde, fran dem vill halften bara ha sex. Jag har aven putt kungen manga fejkprofiler.

De flesta fran kontakterna leder ingen var, men visst har Freja varit pa flertal dejter, en andel ratt trevliga, andra mindre lyckade.

En lordagsformiddag da hon lagat sig fin forut att ga kungen dejt tankte hon att varfor inte dramt tva, eller rattare sagt fyra flugor i en brak nar hon en stig varje i farten. Samma dag traffade hon salunda fyra hanar.

Resultatet beskriver hon som en katastrof i och med hon slutligen ej kom ihag vem som varje vem, och till vem hon sagt vad.

LAS AVEN

  • Mari, 41, trottnade kungen den digitala dejtingvarlden – ”Det ar sorgligt nar manniskor inte mots i verkliga livet”
  • Kari och Piritta blev blixtforalskade efter forsta Tinderdejten – ”Jag visste genast att sjalv hittat karna livs karlek”

– Av all man som jag har traffat skulle sjalv saga att bara nagra inneha varit sa att prata ”normala”. Vissa saknade helt fundamental kunskaper i socialt uppforande, svarade knappt pa mina fragor och var tysta hela tiden. En annan sag ej alls ut som pa profilbilden och nar sjalv fragade va det ar for ide att lagga ut en fejkprofil, svarade han att han annars aldrig skulle lite en match.

– Sa samt ifall man vid den forsta kontakten kommer bra overens och inneha likadan intressen kan det ga helt misstag.

Men Freja har aven haft angenama upplevelser tack vare Tinder. Hon har blivit bjuden kungen en vandringsresa till Osterrike, batsemester langs Hoga kusten och en resa till Rom.

Sedan tanker hon att det nog var dumdristigt att bege sig pa resor med nagotsanar okanda man, men hon har aldrig rakat ut for nagra obehagliga eller hotfulla situationer pa avta traffar.

– I den arme aldern bar all gallande sitt bagage och det kravs epok att inlara uppleva varandra. Det talas ifall att hitta den ratta kemin, men det behovs mera an att se varandra djup i ogonen pro att man ska ga av stapeln svava kungen de rosa molnen.

Trots att Frejas erfarenheter av kvinnor Jamaican Tinder ej ar odelat positiva, ser hon ocksa fordelar med appen. Som medelalders dam, och varfor inte man, ar mojligheterna att pricka nagon ute i nattlivet eller pa baren som man gjorde som ung, kopiost begransade.

De flesta krogar inneha ett betydligt yngre klientel och pa grund av ar dejtingapparna ett bra alternativt forut manniskor i mogen alder. Men man maste uppfatta spelets regler, sager Freja.

– Har man allting for stora forhoppningar gallande att finn den justera blir man latt besviken. Tinder kan besta ett roligt tidsfordriv sa lange man ej tar det kungen allt pro stort allvar. I den har aldern tyar man inte med nagot bullshit.

tags

Leave A Comment