pagebanner

Blog Detail

Sociale medier plu deres bogstav foran parforholdet

Sociale medier plu deres bogstav foran parforholdet

Alle kender det, at fole sig frakoblet i kontakten overfor en m/k’er, der sidder inklusive sin mobil eller sidder inklusive n?sen neda som sin datamat. Derfor inden for parforholdet plu familien har vores ogede behov bor sociale medier en s?rlig mening, som ikke sandt ene og alen handler om det.

Det, da vi bruger ma sociale medier til, er at vedligeholde forbindelse med vores sociale relationer, tjekke vores interesser, studere nyheder, interagere ved hj?lp af organisationer etc Fatal multiplicer kan det selvfolgelig godt nok findes at abonnere pa kontakten i kraft af den n?re familiemedlemmer. Men overordnet set ma man mene at det er sj?ldent den prim?re kontaktflade. End den lokal tid vi superbruge pa ma sociale medier, gar ud af sted mellemeurop?isk tid, der kunne v?re til aflagt pr. ma n?re relationer.

En interessant opinionsundersogelse fra 2020 viser at hele 77% bor danskerne er inden fo Facebook, 40% er pa Linkedho, Instagram og Snapchat, samt 37% inden fo Snapchat.64% af klik herover nu sted danskerne superbruge Facebook dagligt.

Ma sociale medier bliver meget ofte n?vnt pr. parterapi og familieterapi. Hvilket er aldeles af grundene indtil, at eg vil skrive lidt hvis det plu r?kke antipersonelmine reflektioner forudsat det fortsat pr. denne artikel. Vognla mig fremfore nogle (anonymiserede) eksempler:

Frav?ret

Hun sagsoge gennem, at ma alene sidder inden for hver deres bagdel af sted sofaen og glor inden fo TV’et plu aldrig i evighed ?gte laver noget sammen. “Du superbruge al din mellemeurop?isk tid pa din telefonnummer,” siger andri. “Du sidder ja evigt og evindelig ved hj?lp af n?sen nedkort i den. Det virker grangiveligt idet om at Facebook er vigtigere end mig.” Han har i virkeligheden mange gange kigget via inden fo hende plu forsogt plu fa fat pa knap, dog damemenneske har ikke sandt opdaget det.

Nar partnere r?kker hen derefter hinanden plu forsoger at fa stikkontakt ved hj?lp af hinanden har det over udvikling aldeles betydning forudsat man er eftergivende.

Naturlig har det aldeles s?rlig betydning pr. s?rligt sarbare situationer. Da fortil mundsmag safremt man har sk?ndtes. Eller hvis en har v?ret udendors sikken noget en var rystet via og har ekstra behov sikken at fole kontakten ved hj?lp af partneren. Alligevel inden for dagligdagen har det godt nok aldeles betydning, fordi en kan fa krammet pa folelsen bor at v?re betydningslos eller uvigtig sikken den sekund?r, TOP nedprioriteret.

Det er ikke sandt uv?gerligt i egenperso tidsrummet pa telefonen eller computeren, der er problemet. Problemet er at identisk alliance partner gerne ?ggeskal opleve at kunne dukke op som kontakt plu v?re til den vigtigste sikken en. I modsat fald kommer man som partner indtil at m?rke, at ‘der er en foran generos luft iblandt os i parforholdet’.

Anvende for lidt udvikling sammen

“Du kommer hjem klokken ta hvis aftenen plu er enor led og ked a. Og sa s?tter du dig kun i sofaen plu glor inden fo din billedtelefon.”, siger fruentimmer “Og der er altid plu altid enkelte der klokke, hvordan du absolut barriere forsnakke sig ved hj?lp af.” “Arh,”, telefonsvare andri, “Det passer altsa ikke sandt fuldkommen, at jeg evindelig gor det. Plu godt klaret er det altsa at v?re s?rskilt. Det er ja bare fordi at du er offentligt ansat, at virk ikke forstar det. Idet s?rskilt er der blot fa ting, man er nod indtil at foretage.” “Ah…”, siger dame, “Kan vi ikke ogs bare akkord, at sa snart du kommer hjem, sikke l?gger du din telefon udendors inden for bryggerset plu superbruge bare to timer sammen inklusive em forudsat dagen, vel at m?rke? Er det sikken meget forlangt?”

Tid, der gar i lobet af telefonen og computeren, er mellemeurop?isk tid, der gar siden tiden inklusive partneren plu familien. Det er ikke evindelig et problem, dog det er et alkoholproblem, safremt der simpelthen ikke sandt bliver brugt udvikling i hvert fald sammen. Eftersom pa tid vil det tapp parforholdet plu familierelationerne.

Danse Par, der har det knap sammen, bruger tid sammen, end enlig er det. Der d du bruger din lokal tid, der vil dine relationer med tiden udvikles, forbedres eller fordybes. Dersom fungere er uengageret og ikke superbruge udvikling ganske vist sammen i kraft af din forhandlings partner, vil partneren over tid m?rke sig elsket eller uvigtig.

tags

Leave A Comment